z.s. Activ

Týn nad Vltavou
IČO: 22722262, http://sdruzeniactiv.wz.cz, sdruzeniactiv@email.cz, tel. 724 590 115, 724 658 631

Informace pro sponzory -

reklama

Jste-li firma a máte zájem nás podpořit, nabízíme smlouvu o reklamě pro Vaši firmu či konkrétní výrobek či podnikatelský projekt. Poskytnutá částka je pak samozřejmě odečitatelnou položkou ze základu daně.
Jste-li soukromá osoba, i Vy můžete darovat finanční příspěvek. Při částce nad 1000,- Kč si tento dar můžete taktéž odečíst od základu daně.

Možnosti reklamy pro firmu jsou následující:
1. reklama přímo na hudebním festivalu Týnfest v době konání :
Vaše logo či poutač umístíme v prostoru konání festivalu tak, aby ji shlédli všichni návštěvníci festivalu. Můžeme doplnit i nějakou propagační akcí, například losováním o slevový kupon na Vaše služby, případně losování o konkrétní službu. Tímto způsobem se Vaše firma dostane více do povědomí všech zúčastněných.
Lze také připravit zvukový záznam jako upoutávku na Vaši firmu, službu, zboží apod. a tuto pouštět na festivalu v přestávkách mezi vystoupeními jednotlivých kapel.

2. reklama při propagaci festivalu + na festivalu Týnfest v době konání
Vaše logo či poutač umístíme nejen na samotné akci, ale umístíme Vaše logo i na všechny propagační materiály (plakáty, vstupenky, upoutávky, články, apod.) Samozřejmě i s odkazem na Vaše stránky na webu Týnfestu a z.s.Activ. Propagace festivalu však začíná už v únoru příslušného roku, proto je nutné v případě zájmu uzavřít smlouvu o reklamě co nejdříve, abychom mohli propagační materiály včas vybavit Vaším logem.

3.reklama na pravidelných koncertech rockové hudby v Týně nad Vltavou a okolí :
Na všech námi pořádaných koncertech (cca 10-15 za rok) umístíme Vaše logo na propagační materiály, případně na samotné akci. Koncerty jsou pořádány v Týně nad Vltavou, případně dalších okolních městech.
4. reklama na akci pro děti „Pohádkový les“ v Týně nad Vltavou :
Propagace Vaší firmy by byla realizována umístěním poutače/loga na startu/v cíli Pohádkového lesa, případně na některém ze stanovišť. Můžete také poskytnout reklamní materiály Vaší firmy, které bychom mohli na stanovištích dětem rozdávat (například propisovačky, obrázky pro děti s vhodně umístěným logem Vaší firmy či jakékoli jiné reklamní předměty)

Vzhledem k naší spolupráci s dalšími organizacemi a také vzhledem k propagaci našich akcí na internetu, není působnost reklamy pouze regionální záležitostí. Námi poskytnutá reklama by tedy pokryla mnohem větší lokalitu, než samotný Týn nad Vltavou.

Chcete-li nás podpořit jinak než finančně - poskytnout dárky pro děti na Pohádkový les, pomoci s organizací akcí, zapůjčit materiál na akce či s námi jinak spolupracovat, kontaktujte nás.

ČEZ a.s.
Město Týn nad Vltavou
Oficiální webové stránky z.s. Activ - MarKar ©2009 ....