z.s. Activ

Týn nad Vltavou
IČO: 22722262, http://sdruzeniactiv.wz.cz, sdruzeniactiv@email.cz, tel. 724 590 115, 724 658 631

Pohádkový les

Pohádkový les je akce, určená dětem z Týna nad Vltavou a nejbližšího okolí, těší se však i zájmu rodičů. Pohádkový les se koná od roku 2008 vždy první nebo druhou sobotu v září. První dva ročníky se konaly v lesíku za sídlištěm Hlinecká v Týně nad Vltavou, od roku 2010 jsme se přesunuli do lesa na Semenci. Trasa je mnohem schůdnější než na Hlineckém sídlišti a za dobrého počasí je sjízdná i s kočárkem.

V Pohádkovém lese děti procházejí určenou trasu s jedotlivými, tématicky (pohádkově) laděnými stanovišti. Účinkující, v kostýmech pohádkových postav, dávají dětem jednoduché úkoly a za jejich splnění obdarují děti drobnými cenami, sladkosti, hračkami, apod. Na konci trasy Pohádkového lesa, která je dlouhá cca 2km , je pro děti i jejich rodiče připraven ohe��. Tam si všichni zúčastnění mohou opéct špekáčky. Děti dostanou špekáček jako odměnu za absolvování všech stanovišť, dospělí si musí uzeninu přinést sebou.

Chcete-li nám pomoci s organizací Pohádkového lesa, zabezpečit některé ze stanovišť či nás finančně podpořit, kontaktujte nás. Pokud máte zájem o reklamu Vaší firmy na Pohádkovém lese, podrobné informace o možnostech reklamy najdete v sekci pro sponzory.
Děkujeme.

Více informací o Pohádkovém lese - termín, informace o rezervaci vstupenek, fotografie, atd., najdete přímo na stránkách Pohádkového lesa.

ČEZ a.s.
Město Týn nad Vltavou
Oficiální webové stránky z.s. Activ - MarKar ©2009 ....